tiistai 4. lokakuuta 2011

Gorilloja ja huulirasvaa!


Muistatteko tositapahtumiin perustuvan elokuvan ”Sumuisten vuorten gorillat”? Elokuva julkaistiin vuonna 1988, ja sen myötä tuli suurelle maailmalle tunnetuksi Dian Fosseyn tarina ja hänen tutkimuksensa Keski-Afrikan vuorigorillojen parissa. Pitkälti Dian Fosseyn ansiosta Keski-Afrikan vuorigorillat säästyivät sukupuuttoon kuolemiselta. Dian Fossey Gorilla Fund International on perustettu gorillojen ja heidän asuinalueidensa suojelemiseksi Afrikassa. 


Hulagirlseistä tämä toinen, joka ei ole vielä sanaista arkkuaan aukaissut, kertoo nyt vuorostansa mietteitään viimeisimmästä kosmetiikkaostoksestaan, joka liittyy Dian Fosseyn kiehtovaan (vaikkakin traagiseen) tarinaan ja gorilloihin. Huulirasvabrändi nimeltään Fruit Gorilla and Friends tekee nimittäin yhteistyötä Dian Fossey Gorilla Fundin kanssa siten, että jokaista tuhatta valmistettua huulirasvaa kohden valmistaja adoptoi yhden gorillan. Tämän huulirasvan valmistajana toimii ruotsalainen kosmetiikkayritys Recipe for men AB.



Fruit Gorilla and Friends on ekosertifioitu. Ostin kyseistä huulirasvaa Kicksistä, ja siellä sitä oli saatavilla kuutena eri makuna; Coco Safari, Sex on the Peach, Banana Said Knock You, Rasberry Night Fever, Appli Ever After ja Orange Kiss. Valitsin itselleni banaaninmakuisen yksilön. Tykkään ostamastani tuotteesta sen ihanan luonnollisen tuoksunsa (ja makunsa) sekä kevyen koostumuksensa vuoksi. Tästä huulirasvasta huomaa heti, ettei mukaan ole tungettu mitään keinotekoista. Tuote on oikeastaan aivan täydellinen omaan naamaani, koska se on juuri sopivan kevyt. Itselläni on sen verran rasvainen ja kiiltävyyteen taipuvainen iho, että ripauskin paksua huulirasvaa antaa koko kasvoilleni inhottavan rasvaisen ja tunkkaisen tunteen, vaikka en todellakaan levitä huulirasvaa muualle kuin huulilleni! Oikeastaan ihan kaikki aikaisemmin kokeilemani huulirasvat ovat olleet aivan liian rasvaisia, joten tästä tuotteesta tuli itselleni huulirasvojen ykkönen. Sellainen tuote, jota tulen jatkossakin ostamaan. Samalla tulee myös auttaneeksi noita mainioita otuksia, gorilloja!



Lähteet:

Gorillojen kuvat:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti