torstai 27. lokakuuta 2011

Kauneusmessuista messuamista!

Heippa kaikille kosmetiikkahirmuille!

Hukilaugirlsit kävivät yhdessä viime viikonlopun Kauneusmessuilla. Tarkemmin sanottuna porhalsimme paikalle lauantaina heti avaamisaikaan, sillä meidän oli tarkoitus talkoilla iltapäivällä tyttöporukalla ystävättäremme puutarhassa. (Siitä tulikin eeppisen dionysinen iltapäivä/ilta, joka päättyi levottomien LP-levyjen kuunteluun ja Lempeän Lauhkean Luostari-Letukan Luomu-Liköörin Lipittelyyn vai miten emäntämme asian sanoiksi pukikaan..) No mutta; nyt asiaan!


Tässä toisen Hukilautytön ostokset luonnonkosmetiikkapuolelta. (lisäksi hamstrasin erään Zoyan kynsilakan ja pari kynsikiekkojutskaa täynnä ihkuglitteriä, joilla toivon saavani aikaan Charming Nails-henkiset keratiinilevyt nakkisormiani koristamaan).

Ostoskoriin tungin ensimmäiseksi Laveran irtopuuterin, joka vaikuttaa ensikokeilun jälkeen ihanan silkkiseltä. Mieleni tekevi jatkossa ostaa myös Laveran Majestic Violet-luomivärisävy mutta nyt pysyin pöksyissäni ja ostin vain tämän yhden tuotteen Laveran tiskiltä. Koitin kovasti kuikuilla standiltä Karkkipäivän Sannia mutta ostoshetkellä häntä ei vielä näkynyt. Myöhemmässä vaiheessa näinkin tämän herttaisen ilmestyksen laveraamassa lavastusta jonkun asiakkaan nuopeliin, joten en siinä vaiheessa viitsinyt mennä repimään häntä hihasta kun hän paiski hommia. Ihastuin Laveralta kylkiäiseksi saamaani pygmishampooputeliin, jossa on sarjan Rose Milk Shampoota. Ihana pikku kosmetiikkakääpiö! Tuote sopii kuulemma käsitellyille ja kuiville hiuksille ja se pääseekin viikonloppuna testikäyttöön. Olenhan jo Laveran Mango Milk-fani.

Blueberry Livingin ständiltä kaappasin mukaan tarjouksessa (tällöin 5 euroa, suositus ovh kotisivujensa mukaan 11,90 egeä) olleen mansikkasuihkugeelin. Saman sarjan body lotion kiinnosti myös kovasti mutta ajattelin että tällä kertaa tämä saa riittää. Kotimaista on kiva tukea!

Itselleni entuudestaan vain nimeltä tuttu, myöskin kotimainen, Lily Alexandra erottui edukseen kaunein, tyylikkäin hopeaputelein. Tuotteita esitellyt Lily Alexandran ständin valtiatar kertoi into piukkana tuotteiden ominaisuuksista ja antoi kokeilla seerumia. Juuri seerumin nopsa imeytyvyys ja ihana tunne kämmenellä sekä hyvä messutarjous (neljä tuotetta seerumin hinnalla, yhteensä 45 euroa)avitti lompakkoani avaamaan nyörinsä ja hupsanhei, yhtäkkiä olinkin neljän sarjan tuotteen onnellinen omistaja. Olen jo aloittanut näiden käytön ja näistä, kuten muistakin tässä postauksessa mainitsemistani tuotteista, tulee jatkossa arvostelut kunhan olen rauhassa ehtinyt niihin tutustua. Ensivaikutelma on kuitenkin tähän mennessä positiivinen.

Sitten dentaalihygieniaa varten ostin Frantsilan Luonnon Hammastahnan fluorilla. Tämä on ihanan raikas, ei ärjyn vahvaa listeriiniliisteriä lainkaan, vaan lempeän mutta silti raikastavan tuntuinen tahna. Tämä sisältää kotimaisia, luonnonmukaisesti viljeltyjä yrttejä ja sen seitsemän kukkauutetta ja lisäksi fluoria ja ksylitolia. Itse koen fluorin sen verran tärkeäksi osaksi hammastahnan funktiota, että olen iloinen siitä, että tämä tahna sisältää kyseistä hammastrollaajien pelotinta. Tykkään, tätä tiedän jo nyt ostavani jatkossakin!

Sitten kävin nuuhkimassa Klockargårdenin ihanuuksia ja mukaani tarttui kertakaikkisen huumaavan tuoksuinen joulusaippua. Tämä tuoksuu niin marttawendelinjoululle, että oksat pois! Kertakaikkisen hurmaava kanelikardemummaglögisinfonia suoraan sieraimiini!



Mitäs muuta puuhasimmekaan messuilla...kävimme myös kuuntelemassa Noora "Kemikaalicocktail" Shinglerin haastattelua ja nuuskimme myös hieman menoa Terveysmessujen puolella. Oli hämmentävää huomata, kuinka moni mielestäni pikemminkin kosmetiikkaosastolle kuulunut yrittäjä oli Terveyspuolella. Ihan harmitti kun vasta jälkikäteen huomasi kuinka monta näytteillepanijaa silläkin puolella oli, joihin olisi tehnyt mieli tutustua paremmin mutta joihin ajanpuutteen vuoksi ei oikein voinut supersyventyä. Vaikkapa kiinnostavan tuntuinen Herb Basics, miksi ihmeessä he olivat terveyspuolella? Kamoon, luomu-thaisaippuaa, onhan se psyykkeelle hyvä homma mutta vartalolle varsinkin!

Ai niin, ja oli messuilla myös muotipuoli mutta kiesus miten plääh se jotenkin oli. Ainoa osasto, joka edes hieman siellä kiinnosti, oli Globe Hope. Minna Parikan kenkiä olisin voinut tutkia, jos olisin sen ständin jossain bongannut. Kyllä kosmetiikkapuoli kiinnosti paaaaaaaaaljon enemmän!:)

Kävikö joku lukijoistamme messuilla? Ostitteko jotain? Jäittekö kaipaamaan jotain merkkiä, joka ei nyt ollut messuilla esillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti