tiistai 11. lokakuuta 2011

Laveran maukasta mangohiushoitoa värjätyille kutreille

Jos joku teistä on pettynyt aiempiin luonnonkosmisshampookokeiluihinsa, niin kannustan teitä tutustumaan Laveran vihreisiin puteleihin. Itse olen rakastunut mangosarjan tuotteisiin, vaikkei minulla tällä hetkellä olekaan varsinaisesti värjättyä tukkaa - kylläkin latvoista vaalennetut, runsaat ja helposti rasvoittuvat hiukset.

Mangon maukkautta mohikaanillesi!


Erityisesti shampoo tuoksuu mielettömän herkulliselta. Jos muistatte Arlan persikkajogurtin (mitä ei enää kaupoista saa, yhyy ysärijogurttilempparini!) niin tässä on paljon samaa tuoksua, vaan hiukan vähemmän kermaisena ja paljon intensiivisempänä. Pesun ja hoidon jälkeen hiukset tuoksuvat hotelliaamiaisen hedelmäosastolta, nomnom!

Shampoon läpinäkyvähkö koostumus on jännän geelimäinen, se luikahtaa pullon suusta ulos. Se ei vaahtoa mitenkään mielettömästi, vaan juuri sopivasti. Myös hoitsikka hoitaa tehtävänsä hyvin.

Laveran hiustuotteet eivät ymmärtääkseni ole täysin ekosertifioituja, vaan tuotteissa on myös joitakin synteettisiä ainesosia. Ainakin tuotteiden toimivuuden kannalta tämä epäpyhä liitto tuntuu olevan oikein jees mutta harmi sinänsä, että ekosinetti jää täysin saamatta. Itse ostin omat Laverani Ruohonjuuresta mutta niitä löytyy muualtakin, esim täältä, jossa molemmille tuotteille on lätkäisty hinnaksi 12,90.

Nyt täytyykin heti lähteä pesemään lettiä. Tuli niin kova mangonhaisteluhimotus!

Kuvat: Lavera.com. Kuvan superhieno muokkaus: Hukilaugirls.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti