maanantai 3. lokakuuta 2011

Tervetuloa blogiimme!


Tervehdys, kaikki kosmetiikkakeisarinnat!

Olemme kaksi plusmiinus-kolmekymppistä naisenalkua, joita yhdistää kahvin ja kissojen lisäksi rakkaus kosmetiikkaan. Pidämme molemmat myös True Bloodista, kummitustarinoista, vintagevaatteista ja kaikesta, mikä liittyy Havajiin.

Sanottakoon heti alkuun, että emme pyri olemaan hardcoreluomujakosmisbloggaajia. Jokaisessa esittelemässämme tuotteessa ei tule olemaan Ecocert-merkintää, emmekä osta vain hyperuskottavia, biodynaamisesti viljeltyjen luumutomaattien ensimmäisistä kevätmehuista puristettuja nepalilaisia shampookakkusia. Peilikaapeissamme on livenä kaikkea Laverasta Estee Lauderiin ja Lushista Lumeneen, mutta pyrimme aina ostoksilla ollessamme tekemään edes jollain tavalla eettisesti kestäviä ratkaisuja.

Olemme huomanneet, että yhä useammin hiiviskelemme yhteisillä ja omilla saippuasankaritar-reissuillamme luomukosmetiikkahyllyjä kohti. Tuoksuttelemme autuaasti Acorellejä ja nuuhkimme hauschkasti Doctor Hauschkoja ja tutustumme käsintehtyihin luomusaippuoihin. Luonnonkosmetiikkatarjonta on viime vuosina kasvanut ja nykyisin niiden pakkauksetkin voivat tarjota esteettisiä elämyksiä inhon väristysten sijaan. Sisältö kun usein on oikein laadukasta!

Toivomme Sinun viihtyvän kanssamme kun sukellamme yhdessä luonnonläheisempään kosmetiikkaviidakkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti